Skeyndor Hungary

AQUATHERM micellás sminklemosó víz

tisztít,tonizál,nyugtat,hidratál

2015. május 01. - skeyndor

Mik azok a micellák?

A vízben oldható anyagok vízzel könnyen lemoshatók a bőrünkről vagy más felszínekről, a zsíroldékony szennyeződések azonban tapadnak. Eltávolításukhoz vízben oldhatóvá kell tenni őket. Erre a feladatra kiválóan alkalmasak a micellák. A micella a vizes oldatban jön létre és megköti a zsíros szennyeződéseket a bőrön. Ezért kiválóan alkalmazhatóak arctisztítókban és arclemosókban.

Tökéletes tisztaság és nyugtató hidratálás egyetlen lépésben.

Ez a legpraktikusabb sminklemosó megoldás, mert nem kell külön leöblíteni és tonizálni a bőrt. Az érzékeny területeken is használható, mint a szemek és a száj környéke. Egy lépésben tisztít, tonizál és nyugtat. Tökéletesen előkészíti a bőrt az arcápoláshoz. Utazáshoz is kényelmes megoldás.

 

Az Aquatherm micellás víz különlegessége a Dél-Francia országból származó Salies-de-Bearn termálvíz tartalmában rejlik. A választás nem véletlenszerű, hiszen ez a világon a legtisztább szennyeződésmentes termálvíz. Magas magnézium tartalma révén nyugtató, gyulladás csökkentő, ezért kiválóan alkalmas az érzékenyebb bőrűek számára is. Tartalmaz még makadámdió olajat és nedvesség megkötő faktorokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://skeyndor.blog.hu/api/trackback/id/tr997418688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása