Skeyndor Hungary

Hogyan válasszunk megfelelő hidratáló krémet?

Skeyndor POWER

2015. április 30. - skeyndor

A bőrünk legkülső rétege a hámréteg, amelynek fő feladata, hogy megóvja a testünket a külső hatásoktól és a kiszáradástól.

Mivel ez választ el minket a külvilágtól, sok szélsőség éri (napsugárzás, hideg, szennyezés ...), amely nem kedvez hidratáltsági fokának. Ezen kívül rengeteg egyéb probléma állít feladat elé minket mint pl. a bőrszárazság, érzékenység, foltok, miteszerek, aknék, ráncok, amik megnehezítik a megfelelő termék kiválasztását.

A döntés nem könnyű, hiszen többnyire ezek a jelenségek nem magányosan vannak jelen: érzékeny és ráncos? foltos és dehidratált? petyhüdt és fakó? érzékeny és aknés?

Nos, szerencsére a Skeyndor felkészült az előbb említett kombinációk bármelyikére...

POWER bőrápolás

Minden bőrtípus speciális ellátást igényel . A Skeyndor számtalan lehetőséget kínál arra, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb krémet. A termékek olyan aktív összetevőket tartalmaznak, amelyek hosszú távon hidratálnak és kezelik a bőr különféle problémáit.

      -       ha a bőrön megjelennek a szárazság tünetei, mint hámlás vagy viszketés, javasoljuk a POWER HYALURONIC termékcsalád használatát, amely biztosítja a hidratálást és megakadályozza a vízveszteséget. A bőrtípustól függően különböző textúrában kapható hidratáló krémeket (krém/emulzió) kiegészíti egy hidratáló booster szérum ami a még tökéletesebb és érezhetőbb mély hidratáltságért felelős. Ne felejtsük el, hogy a szérumot mindig a krém alá kell kenni!

     -       ha a szárazság mellett, napfény okozta foltok vagy kitágult pórusok égtelenkednek, javasoljuk a POWER RETINOL termékcsalád használatát, amely a tiszta retinol és a retinoid tulajdonságú stabil hatóanyagai révén gyors fiatalító hatást eredményez. Szintén két textúrában elérhető (krém/emulzió), illetve különlegességként kiegészül egy önmagában helyt álló termékkel a serum in cream-mel. (Tehát a szérum felé már nem teszünk krémet, hiszen ez 2in 1.) J

 -       ha a bőr állapotát a különböző külső tényezők,(napsugárzás, szmog, cigaretta füst) negatív irányba befolyásolják akkor a POWER-C+ termékcsalád termékeit javasoljuk. Magas C-vitamin és gránátalma kivonat tartalma révén ideális segítséget nyújt a fénytelen, fáradt, fakó bőr energetizálásához. Antioxidáns hatású, ezáltal véd  a szabadgyökök keletkezésével szemben. Egyszerre hidratál és javítja a bőrtónust.

 Mind a három opció kiváló alternatívát kínál , hogy felkészítse és kezelje a bőrét a nyári szezon előtt!

A bejegyzés trackback címe:

https://skeyndor.blog.hu/api/trackback/id/tr177418640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása